Helou helou, terve siis täältä Lissabonista, Mari kirjottellee!

Netti on hidas joten tämän päivittäminen on työtä ja tuskaa, OLKAA SIIS KIITOLLISIA! Eilen Carmenin ja ihanan ystävämme Hannamarin kanssa treffattiin Helsingissä ja hyvästeltyämme märisevän Hanskin <3 jäimme kahden - pöwypawweoriden seikkailu alkaa, iik!

Kone oli tunnin myöhässä, mutta sekös muka haittaisi pöwypawwewoita, pyh! Matka oli vaisu ja hiljainen ja mukanamme matkusti kaksi paria siansilmiä, kuumuus ÄH ilmastointi ÄH väsymys ÄH!

Mutta viimein!

Koneesta astuttuamme törmättiin vanhaan kunnon ilmaa-voisi-leikata-saksilla-ilmiöön, jee! Matkatavarat tulivat ensimmäisinä hihnalta ja kaikki oli muutenkin loistavasti! Itseasiassa heti kentälle saavuttuamme löysimme uuden Portugalilaisen ystävän, PÖWYN! ehhehhee.

 

Taksilla huristettiin suoraa residenssiimme, haluttiin säästyä siltä kaikelta kettuuntumiselta jota matkatavaroiden kanssa sompailu yleensä ekana lomapäivänä aiheuttaa. Meidän koti on kadulla, jonka nimi on Rua do Salitre. Ihana pikkukatu niinkuin kaikki muutkin alueen kadut, kamalasti mäkiä ja nousuja - tiedossa siis tiukkaakin tiukemmat pakarat! (?)

Meidän asuntohan on siis Residencia Anjaf, joka on soluntapainen, meillä on kahden hengen huone. Oikein ihanat tilat ja hyvä fiiwis! Eilen käytiin vielä tomeralla lenkillä kävellen ympäri ämpäri lähialueiden.

 

 Marma the turisti, huomaa kaulapörssi!

 

 

Carmen the-even-worse-turisti, huomaa vyölaukku!

Ehkä eksyttiin paikallisiin luonnonluomiin (melkein) tankoihin, joissa on muuten huomattavasti parempi pito ja ympärysmitta kuin Suomen sukulaisissaan!

Älkää huoliko, on myös tulossa kuvia muustakin kuin meistä, esim itse paikasta, ehhehee.

Rakkautta!

<3: Pawwewot